Időpont: 2020.10.09. 16:00:00

Tanár: Dr. Nyitray Kornélia

Helyszín: online

Élő, online mindfulness (MBCT) tanfolyam

 • Dátum: 2020. október 9 – 2020. december 11.., 8+1 alkalom, péntek esténként, 16.00-18.00 között
 • Helyszín: ZOOM meeting
 • Csoportlétszám: max. 10 fő
 • Vezeti: Dr. Nyitray Kornélia orvos, Oxford Mindfulness Center partnertanár, Dr. Purebl György, PhD, pszichiáter és pszichoterápiás szakorvos

Ár: részvételi díj: 60.000 Ft., kedvezményes ár: 45.000 Ft. ; támogatói ár: 75. 000 Ft.* Azok számára, akik ezt a tanfolyamot egy, a Magyar Mindfulness Egyesületnél regisztrált tanár csoportjában már elvégezték és ismétlőként vesznek részt, a 60.000 Ft-os részvételi díjból 30% kedvezmény kérhető.

Az élő, online mindfulness (MBCT) tanfolyam a negatív gondolatokra, kiégésre fókuszáló mindfulness tréning.

Az élő, online mindfulness (MBCT) tanfolyamon való részvétel feltételei:

 • Részvétel az október 9-én, pénteken, 16:00-18:00 között tartott orientációs bevezető megbeszélésen – a program, technikai feltételek és egyéb praktikus kérdések átbeszélése érdekében.
 • Technikai feltételek: A csatlakozáshoz stabil és gyors internet kapcsolat és egy kamrával és mikrofonnal felszerelt számítógép vagy laptop szükséges (mobil eszközről – telefon, iPad – a tanfolyam nem végezhető!). A ZOOM alkalmazást kell erre az eszközre letölteni, és azután se regisztrálni, se előfizetni nem kell rá, csak bekapcsolódni az általam küldött linkre kattintva.
 • A jelentkezők a részvételi díj átutalásával tudják a csoportban a helyüket biztosítani. A megadott létszámkeret betelte után már csak esetleges lemondás esetén lehet bekerülni.

*Kérlek, anyagi lehetőségeid szerint válassz a megadott háromféle részvételi díj közül. A kedvezményes árat azok számára ajánljuk fel, akik szűkösebb anyagi helyzetben vannak, és problémát okoz számukra az átlagos részvételi díj kifizetése. Az ő nevükben is köszönöm neked, ha megteheted, és a támogatói ár választásával hozzájárulsz a részvételükhöz, a kedvezményes ár fenntartásához.  A három ár közül mindenki saját belátása szerint, indoklás nélkül választhat. Kérlek, ha a tanfolyam érdekel, és a kedvezményes részvételi díj előteremtése is nehézséget okoz, jelezd, hogy együtt találhassunk megoldást a részvételedre!

  • A részvételi díj befizetésének módja: előzetes átutalás
  • Bankszámlaszám: Dr. Nyitray Kornélia OTP 11773023-00157803 / Közlemény:  jelentkező neve – kiválasztott mindfulness tanfolyam címe

Jelentkezés

No Comments Yet

Comments are closed